Kisteherautó és teherautó bérlés

Kisteherautó és teherautó bérlés

Kisteherautó és teherautó bérlés

Kisteherautó bérlés és teherautó bérlés Budapesten

2018. március 16. - Kafka Margit

Teherautó bérlés – Minden amit a  haszongépjármű bérlésről tudni érdemes


Milyen előnyök járnak a teherautó és kisteherautó bérléssel?

kisteherauto_es_teherauto_berles.jpg

Teherautó és kisteherautó bérlés előnyei: Először is, a haszongépjárművet nem kell megvásárolnunk, hiszen a kívánt időszakra béreljük. Mivel vásárlásról nincs szó, így kezdő tőkére sincs szükségünk, valamint az egyéb költségek sem minket terhelnek a bérlés alatt. Mire gondolunk? Például nem a mi feladatunk a kötelező biztosítással foglalkozni, az autópálya matrica meglétével. Cégautó esetén még a cégautó adó sem minket fog terhelni. Plusz előny ha cégként vagy egyéni vállalkozóként bérlünk autót, a számlával el is tudunk számolni. Mi mindenre gondolunk. Ön csak kifizeti a bérleti díjat és a kauciót és már viheti is. Ennyi az egész

Beruházás lebonyolítás, műszaki ellenőrzés, generál kivitelezés, ingatlan felmérés

Beruházás lebonyolítás, műszaki ellenőrzés, generál kivitelezés, ingatlan felmérés

Beruházás lebonyolítás, műszaki ellenőrzés, generál kivitelezés és ingatlan felmérés



Milyen előnyöket kapok még a kisteherautó bérlés mellett?

Fogalmazhatunk úgy is, hogy a haszongépjármű bérlés költséghatékony. Pontosan azért mert a letétbe fizetett kauciót - ha kellett kauciót fizetni - visszakapjuk. Így marad egyszerűen a bérleti díj, amit költségként elszámolhatunk, cégként vagy magánvállalkozóként. Hosszútávú kölcsönzés esetén a napi kölcsönzési dj csökkenthető, így még gazdaságosabban tudunk kijönni a bérléssel.


Milyen előnyök járnak még a teherautó bérléssel?


Plusz előny még az is, hogy az autó műszaki állapotával nem kell foglalkozzunk, hisz az autó szervizbe hordása a bérbe adó feladata. Így mi bérlők egy jó műszaki állapotú autót fogunk tudni kölcsönözni. Sőt, a nyári és téli gumik cserélgetésével sem mi nekünk kell foglalkozni.

Milyen további pozitívumok vannak még?

Bérlőként plusz előny számunkra, hogy magánfuvarozóhoz nem szükséges igazodjunk. Minden bérlő saját maga gazdálkodik az idejével. Eközben - ha van saját autója - azt biztonságban tudhatja egy őrzött parkolóban.

Magánszemélyként megéri-e a haszongépjármű bérlés?

Költséghatékonysága miatt természetesen megéri. Ha kimatekozzuk, akkor könnyű eldöntendő kérdés, hogy mennyire is éri meg nekünk a bérlés. Ha összeadjuk a napi bérleti díjat és azokat a feladatokat amiknek a megoldása ránk hárul, akkor máris el tudjuk dönteni, megéri-e bérelnünk vagy sem.

Az esetek döntő többségében megéri.

A bejegyzés trackback címe:

https://kisteherautoesteherautoberles.blog.hu/api/trackback/id/tr613744566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása